logo

Forum στο WordPress: bbPress

Forum στο WordPress: bbPress

Ετικέτες: bbpress

Το WordPress έχει πολλές επεκτασιμότητες για διάφορες χρήσης. Μια από αυτές είναι και η δυνατότητα για Φόρουμ. Για το σκοπό αυτό η κοινότητα έχει δημιουργήσει το bbPress. Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο λογισμικό για φόρουμ στο πλανήτη αλλά κάνει τη δουλειά του.  Έχει 3 επίπεδα : Συζήτηση/Θέμα/Απαντήσεις. Και οι Συζητήσεις μπορούν να είναι και σαν κατηγορίες ώστε να έχουν μόνο άλλες συζητήσεις μέσα τους ή να έχουν κατευθείαν θέματα. Βέβαια τα πάντα είναι παιδιά το ένα του άλλου και δεν υπάρχει κάτι στην έννοια του taxonomy απλά όλα έχουν parent post. Κολλάει πολύ καλά με το BuddyPress που είναι ας πούμε το social network του WordPress.

Χρήσιμα πράγματα για το bbPress είναι το plugin bbPress Toolkit  που έχει κάποιες βασικές λειτουργίες που κατά τη γνώμης θα πρέπει να είναι core καθώς και το bbPress Notify που είναι χρήσιμο για να πρίζεις τους χρήστες σου για νέες αναρτήσεις.

Ένα από τα πράγματα που πρέπει σίγουρα να δείτε είναι το url στο profile του χρήστη που πάει και βάζει το username αντί για το nice name. Ευτυχώς έχουμε εδώ ένα code snippet που  το φτιάχνει

0 found this helpful